Tandoori Chicken
4 Drumsticks,
2-3 tsp of Plain Yogurt
1 tsp Ginger Garlic Paste
1 tsp Red Chilli Pwd
1/2tsp Garam Masala
1 tsp Lemon Juice
Salt to taste
Kasoori Methi very little(crushed/pwd)(Optio nal)
Orange Color (Optional)
Any Tandoori Masala
First Marination-
Slit the drumsticks deep, marinate/rub the drumsticks with salt, red chili powder, lemon juice & ginger garlic paste. Keep it aside for 30 mins.
Second Marination-
Add 2-3 tsp of curd to Tandoori Masala, add the color, add garam masala powder & kasoori methi.
Pour this mixture to our 1st marination. Rub the masala to the drumsticks; make sure you marinate well enough.
Refrigerate for 3 hours.
Refrigerate for 3 hours.
Preheat Oven @ 350-400 F.
Comments
१. शुक्रवार बेत - सुरमई चा कालवण , 'मस्तपैकी तवे पे फ्राय किया हुवा' पापलेट , सोलकढी, साधा भात.
२. शनिवार बेत - पाव-भाजी अमूल बटर वाली. (आरती कडून 'guest article':))
३. रविवार बेत - कोंबडीचा रस्सा, कलेजा फ्राय, मउसूत पोळ्या, मसाले भात. (तीन तास तरी माणूस दुपारी झोपला पाहिजे निवांत. :))
४. सोमवार बेत - उपवासाची खिचडी !!!